Δόγκας Κωνσταντίνος

Αναπτυξιακός Οπτομέτρης 
PilotVision.gr  

Περίπου 1 στους 12  άνδρες και 1 στις 200 γυναίκες  παγκοσμίως έχουν κάποια μορφή δυσχρωματοψίας. Κάτι που για μας λοιπόν ήταν δεδομένο για τους Αμερικανούς ερευνητές δεν είναι..
Τα 6 εκατομμύρια κωνία που βρίσκονται στον αμφιβληστροειδή χωρίζονται σε 3 κατηγορίες οι οποίες παράγουν ξεχωριστά χρώματα δημιουργώντας το <<ψηφιδωτό>> της όρασης μας.
Παράγουν λοιπόν Κόκκινο,Μπλε ή Πράσινο.
Το πρόβλημα των περισσότερων ασθενών με δυσχρωματοψία είναι ότι ομάδα που είναι υπεύθυνη για το κόκκινο και η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το πράσινο,σταματούν να λειτουργούν  ξεχωριστά και παράγουν και οι δύο ένα κιτρινωπό χρώμα.Ο ασθενής πλέον δεν μπορεί να τα διαχωρίσει!  

Πως λειτουργούν.

Οι φακοί Enchroma περιέχουν οπτικά υλικά που αφαιρούν κάποια μήκη κύματος που δημιουργούν αυτή τη σύγχυση,άρα ο ασθενής μπορεί να ξεχωρίσει το πράσινο από το κόκκινο!
Οι ίδιοι οι χρήστες μέσω του Youtube αναφέρουν ότι βλέπουν πιο έντονα τα χρώματα ή βλέπουν χρώματα που δεν τα έβλεπαν πιο πριν και αντιδράσεις τους είναι συγκινητικές!

Η τιμή τους κυμαίνεται αυτή την στιγμή από 350 έως 450 δολάρια .Παρέχονται σε αρκετά σημεία στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη.
Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε online με 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων από την Enchroma.

https://youtube.com/watch?v=pJ6YV9-qxmg%3Ffeature%3Dplayer_embedded


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.